CV Check

Laat je CV checken!

Plan b

Solliciteren, iets dat je al een tijd niet hebt gedaan. Een CV maken, jezelf verkopen, een profiel opstellen, jezelf profileren. Leuke termen, maar hoe doe je dat?

Eerlijk is eerlijk, de tijd is veranderd. Je kan echt niet meer aankomen met je CV van 20 jaar geleden. Je kan een webinar volgen. Online kan je veel informatie vinden over het maken van een CV. Alleen hoe vertaal je deze informatie naar jou eigen CV?

En dat is precies waar deze CV Check om gaat!

In drie sessies van een uur ga jij aan de gang met jouw CV, individuele aandacht waar in jij en jouw CV in de hoofdrol staan.

  1. Voorafgaand aan het eerste gesprek stuur ik je een vragenlijst toe. Hiermee ga jij aan de gang en in eerste gesprek bespreken wij deze lijst.
  2. In het eerste gesprek verwerken wij je antwoorden op de vragen in je CV.
  3. Tussen het eerste en tweede gesprek ga jij aan de slag met het maken van je CV, deze mail je mij voor het tweede gesprek.
  4. Het tweede gesprek gaan wij samen jouw CV beoordelen. Wat heb je opgeschreven, hoe leest de ander dit, hoe komt het over.
  5. Tussen het tweede en derde gesprek verwerk je de tips en tricks die je in het tweede gesprek hebt gekregen in je CV. Je CV mail je mij voor het derde gesprek.
  6. In het derde gesprek zetten wij de puntjes op de i en betrekken wij ook je LinkedIn profiel erbij.

Al met al een zeer praktisch traject waarmee jij aan het einde een CV hebt waarmee je voor de dag kan komen!

doorzetter 3

Praktische informatie:

office-620822_1920

De CV Check bestaat uit drie coachingsgesprekken met tussendoor drie opdrachten. Aan het einde van het traject heb jij een CV die voldoet aan deze tijd! De kosten voor de CV Check zijn € 302,50 (inclusief BTW).

Wie ben ik?

Als recruiter en HR adviseur heb ik aan de andere kant van de sollicitatietafel gezeten. Ik weet waar je op kan letten bij het presenteren van jezelf. In mijn loopbaantrajecten is de CV, LinkedIn en het sollicitatiegesprek een onderwerp die vaak voorbij komt. Veel van mijn kandidaten hebben ondertussen een andere baan gevonden.

Voor CV Check werk ik samen met Ronald Fallenstein van Fallenstein Executive Search. Samen willen wij jou helpen om jezelf goed te presenteren en nog beter voor de dag te komen.

Klaar voor JeVolgendeStap?

Neem contact op met JeVolgendeStap en begin vandaag nog om de uitdaging en het plezier in je werk en leven weer terug te vinden.