Mijn aanpak als coach

Weer plezier in je werk in 5 stappen

Ilona Weggeman

Ik help jou graag weer uitdaging en plezier in je huidige baan te krijgen. Is het die carrière switch te maken waar je al jaren van droomt. Of die nieuwe uitdaging aan te gaan. In mijn aanpak als coach zoek ik samen met jou naar die uitdaging waar jij weer energie van krijgt. Een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat.

In alle stappen van het coachingstraject leer je meer over jezelf en krijg je concrete inzichten en adviezen waar je écht wat aan hebt.

Hieronder lees je meer over de aanpak van het loopbaantraject bij JeVolgendeStap. Weet dat er verschillende mogelijkheden voor jou zijn, neem contact met mij op en ik vertel je er meer over.

Stap 1. Persoonlijk intakegesprek

Een individueel traject, loopbaancoaching is en blijft maatwerk. Daarom start ik elk traject met een persoonlijk intakegesprek.

Stap 2. Vragenlijsten

We starten het traject met een vragenlijst die jou meer inzicht geeft in jezelf: Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?

Stap 3. Coachingssessies (met huiswerk)

Tijdens de coachingssessies gaan we aan de slag met de uitkomsten van de test. We ontdekken samen waar jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden liggen. Wat je drijfveren zijn, waar je blij van wordt en wat jou energie geeft. Verder onderzoeken we je belemmeringen: waarom neem je de stap naar meer plezier in je huidige werk of die nieuwe uitdaging niet? Wat houdt je tegen? En wat heb je nodig om over deze drempel heen te stappen?
Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag met de inzichten uit de sessies en ontvang je minimaal één huiswerkopdracht per e-mail.

Stap 4. Jouw actieplan

Aan het eind van het coachingstraject stellen we samen jouw persoonlijke actieplan op: wat wil je bereiken? En wat ga je doen om dat nu wél te bereiken? Welke concrete stappen ga je nemen? Wat is jouw eerste stap.

Stap 5. Aan de slag!

De tijd tussen de laatste sessies is langer dan in het begin van het traject. Dit geeft je de mogelijkheid om al zelf te ervaren waar je tegenaan loopt bij het toepassen van de inzichten uit jouw coachingssessies. En te bepalen aan welke doelen je wilt werken.
Zo’n anderhalve maand na afsluiting van het traject plannen we nog een sessie . Dan bespreken we hoe het tot nu toe gaat, stellen we het doel en de stappen weer even scherp en bekijken we of je nog iets nodig hebt.

Klaar voor JeVolgendeStap?

Neem contact op met JeVolgendeStap en begin vandaag nog om de uitdaging en het plezier in je werk en leven weer terug te vinden.