NL leert door. Gratis loopbaanadvies.

Gratis ontwikkel- en scholingsadvies

over mij 1

De ontwikkelingen in de arbeidsmarkt gaan, vooral door de Coronacrisis, erg snel. Bedrijven en mensen moeten zich aanpassen aan de huidige marktomstandigheden waardoor banen veranderen, functies verdwijnen maar óók nieuwe carrièrekansen ontstaan. Pak je kans! Zorg dat je weet wat je wilt, wat je waard bent en hoe je kansen pakt. Maak nu gebruik van het kosteloze ontwikkel- en scholingsadvies bij JeVolgendeStap!

 

Maak een afspraak om jouw gratis ontwikkel- en/of scholingstraject in te plannen.

Jouw werk, jouw mogelijkheden

Het loopbaanontwikkeladvies is ervoor om jou de kans te geven om je op de nieuwe omstandigheden voor te bereiden. Samen met Ilona Weggeman, een ervaren Noloc geregistreerde loopbaanadviseur, maak je een plan wat voor jouw de beste vervolgstappen zijn in je carrière. Dit doen wij door goede gesprekken, testen en opdrachten. Resultaat: een concreet plan waarmee jij verder kan.

home individueel

Wat is het gesubsidieerde ontwikkeladvies?

Ik heb geen lol meer in mijn werk, hoe krijg ik dat terug?
Het ontwikkel- en/of omscholingsadvies wordt gefinancierd vanuit de overheid en deze regeling gaat in per 1 augustus 2020 en duurt tot en met december 2020. Dit subsidietraject is een onderdeel van de NOW regeling.
Het traject start met een arbeidsmarktscan en volgt met 4 uur coaching. Hoe dit precies in zijn werk gaat vertel ik tijdens het kennismakingsgesprek.
De gesprekken vinden plaats in Utrecht of Maurik. Twee gesprekken zijn face-to-face en een gesprek is via Skype. Vind je het fijner kunnen de gesprekken ook via Skype plaatsvinden.

Klaar voor JeVolgendeStap?

Neem contact op met JeVolgendeStap en begin vandaag nog om de uitdaging en het plezier in je werk en leven weer terug te vinden.