• E-mail: info@jevolgendestap.nl
  • Telefoon : 06-55814490

45 jaar en wat ik wil eigenlijk?

Hallo, ik ben Ilona Weggeman! Toen ik 45 was knaagde het aan me. De weg waarop ik mij bevond was niet wat ik wilde. Ik wilde iets anders, maar wat? Wat paste bij mij? Verder studeren en mijn HBO-diploma halen stond hoog op mijn wensenlijstje, maar in welke richting? Bovendien, had ik daar wel tijd voor? Kon ik het wel betalen? Ik had toch een gezin, een sociaal leven, werk, huishouden en nog veel meer “gedoe”.

Vooral de combinatie van sociaal en rechten trok mij aan. Na veel wikken en wegen begon ik daarom met de deeltijdopleiding HBO Sociaal Juridische Dienstverlening. Naast mijn werk, mijn gezin en mijn sociale leven. Deze beslissing heeft veel invloed gehad op mijn dagelijks leven maar het heeft mij ook veel gebracht. Ik heb veel geleerd, vooral over mijzelf. En ik ben met genoegen geslaagd, eindelijk het felbegeerde diploma op zak!

Ook toe aan JeVolgendeStap?

Ben jij 45 plus en vraag je je ook af of je op de juiste weg bent? Heb je behoefte aan ontwikkeladvies of loopbaancoaching? Boek een gratis Skype sessie met mij. Dan bekijken we samen of ik jou kan helpen jouw volgende stap te nemen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij op 06-55814490

Ik ben bereikbaar van

Maandag tot vrijdag van 09.00 tot 21.00

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM AAN MIJ.

Je naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer *

Onderwerp *

Je vraag *