• E-mail: info@jevolgendestap.nl
  • Telefoon : 06-55814490

Verwondering over wat ik kan

Het coachtraject heeft mij veel inzicht in mezelf gegeven en ik heb werkbare tools ontdekt die ik ga integreren in mijn leven.

Van een voor mij zeer onduidelijk en gefragmenteerd beeld met betrekking tot mijn eigen kunnen heeft Ilona mij begeleid naar het in kaart brengen van wie ik dacht dat ik was naar wie ik in realiteit ben. Het was een mooi proces van inzichten in mezelf en verwondering over wat ik kan. De structuur die Ilona voor mij vasthield was als een anker voor mij zodat ik kon gaan vertrouwen op mijn eigen kunnen.

Ik voelde mij begrepen en gezien, ik kon duidelijk merken dat Ilona een goed beeld had van mij. In de gesprekken was ik soms chaotisch, Ilona hield goed de draad van het gesprek vast wat resulteerde in goede actieplannen.
E.S.

vervolg-pagina-45plus-coaching-jevolgendestap

Helder inzicht in mijn prioriteiten, gedrag en beslissingen

Mijn vraagstelling was wat er nodig was om mijn leven weer leuk te maken. Ik heb weer op een rij gekregen welke zaken ook alweer belangrijk voor me zijn en waar ik blij van word. Als ik het op een rij zie staan, vind ik het zo voor de hand liggend dat ik het lastig vind te begrijpen dat ik het in de eerste instantie toch wat moeilijk vond om te formuleren. Alle ‘onderdelen’ in het leven hangen eigenlijk best aan elkaar. Net als bij het menselijk lichaam kan een slecht functionerend onderdeel invloed hebben op de andere delen.

Doordat ik het voor mezelf visueel heb gemaakt met behulp van kaartjes die ik kon verschuiven en daarmee verdelen (waar wil ik meer of minder van, wat lukt goed en wat minder, welke kaartjes horen eigenlijk bij elkaar) heb ik mijn prioriteiten helderder voor ogen en kan ik me bewuster focussen op daarmee samenhangend gedrag en beslissingen. Doordat ik de kaartjes kon clusteren en helder had hoe alles aan elkaar hangt, lijkt het ook veel minder ingewikkeld.

Ik voelde mij zeker gezien en begrepen door Ilona. Ik voelde mij veilig genoeg om aan te geven als ik iets moeilijk vond. Als voorbeeld geef ik de opdracht over de missie. Daar kwam ik niet goed uit. Nadat ik haar dat vertelde, kwam zij met een alternatieve opdracht in hetzelfde onderwerp.

Ilona is goed voorbereid en legt goed uit wat de bedoeling is. Zij voert de gesprekken in een prettige omgeving. Doordat ze snel kan schakelen, kwam naar voren dat ze veel kennis/methodes paraat heeft.

Ilona, ik vind dat je goed luistert en inhaakt op wat er verteld wordt. Je kunt goed schakelen. Als iets niet blijkt te lopen, kom je gauw met een alternatief. Dit gaf voor mij een veilig gevoel.
A. de K.

Een leven met meer kwaliteit

Ja, ik ben zeker geholpen met mijn coachvraag. Je wordt soort van gedwongen om tijd te nemen om over zaken na te denken en acties te ondernemen. Daarom heb ik ook besloten om na de sessies mijn acties bij te houden en mezelf tweewekelijks te “dwingen” hiernaar te kijken zodat ik alert blijf op mijn valkuilen en mijn wensen.

Ik voelde mij zeker gezien en begrepen door Ilona. Ilona was fijn om tegen aan te praten en kon goed meedenken en sturen.

Tijdens en ook tussen de gesprekken door werd ik goed begeleid door Ilona. Ik heb daardoor veel acties ondernomen. Ilona is heel professioneel. Ze kan goed luisteren, is goed in plannen en is heel duidelijk met het maken van afspraken.

Ik vind het fijn om tussendoor een berichtje te krijgen, het help mij om mij erbij te houden en actie te nemen. En ga zo door. Het was leuk om je te leren kennen. Je blijft goed bij jezelf en dat maakt het heel prettig.

Wat jou uniek maakt als coach is jij – wie jij bent Ilona, maakt jou uniek als coach.

Naast een aantal generieke coachkwaliteiten die je in je pocket hebt en die ik hier niet ga opschrijven zou ik de volgende kwaliteiten willen noemen die jou kenmerken: Geweldig gevoel voor humor, Creatief, No nonsens.

Je levenservaring (voor een coachee is het fijn dat de coach het ook heeft meegemaakt en dat ze kan zien dat je er door heen kunt komen en er zelfs een leven met meer kwaliteit oplevert)
J. van der W.

Wil jij ook JeVolgendeStap zetten?

Boek een gratis Skypesessie met mij. Dan bekijken we samen of ik jou kan helpen weer meer energie en plezier in je leven en werk te krijgen.

WIL JIJ OOK JEVOLGENDESTAP ZETTEN? Vul dan hieronder je gegevens en ik bel je voor het inplannen van een Skype afspraak

Je naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer *

Je Skype ID *

JeVolgendeStap mag mijn gegevens gebruiken voor het maken van een Skype afspraak.

JaNee