Re-integratie

Re-integratie 1e en 2e spoor, Werk na kanker

Ik begeleid je tijdens het 1e en 2e spoor traject, deze wordt vaak ingezet door je werkgever. Heb je de diagnose kanker en wil je begeleiding op je werk? Kijk dan op mijn website www.kankerophetwerk.nl voor meer informatie.

referentie 3

Re-integratie, 1e spoor en 2e spoor trajecten

Tijdens deze begeleiding onderzoeken wij samen wat jij nog kan, wat nog binnen je mogelijkheden ligt. Zijn het kleine aanpassingen om je huidige werk te kunnen doen, kan je bij je huidige werkgever ander werk doen of zijn er geen mogelijkheden bij je eigen werkgever en ga je op zoek naar een andere baan bij een andere werkgever. Bij al deze stappen begeleid ik jou, ook op de praktische manier. Natuurlijk volgens de stappen van de Wet Poortwachter, maar wel volgens een voor jou op maat opgesteld begeleidingsplan.

Werk na kanker

Coaching rondom kanker. Als je de diagnose kanker krijgt komt er heel wat op je af. Het is niet alleen werk waar je mee te maken krijgt, ook op andere vlakken kan je tegen jezelf en je omgeving aanlopen. Wil je hierover meer informatie? Kijk dan op mijn website www.kankerophetwerk.nl

UWV Participatie Interventie en Werk-fit trajecten.

Je kan Re-integratiebureau (RIB) JeVolgendeStap inschakelen voor deze UWV-trajecten. Ook voor deze trajecten geldt, ik werk met een voor jou op maat geschreven plan van aanpak. De begeleiding is op jouw situatie, maatwerk. Samen met het UWV kijken wij naar wat jij nodig hebt om weer een volgende stap te zetten. Door dit samen aan te pakken is het resultaat duurzamer. Het UWV heeft verschillende trajecten die JeVolgendeStap uitvoert, namelijk:

Participatie Interventie

Als je al een tijd in de uitkering zit, door ziekte of door een andere gebeurtenis in je leven, kan het zijn dat je veel thuis zit en nog weinig sociale contacten hebt. Vaak wordt het contact zoeken met anderen of de deur uitgaan steeds moeilijker. Door dit traject gaan wij aan de gang om te zorgen dat jij weer mee kan doen.
Participatie Interventie is maatwerk, samen met het UWV bespreken wij wat jij nodig hebt en waar jij mee geholpen bent. Denk aan dag-structuur, aan je zelfvertrouwen werken en je angsten overwinnen, oplossen van praktische problemen, weer naar buiten gaan en mensen ontmoeten.

Werk-fit traject

Als je meer dan 35% arbeidsongeschikt bent kan je via het UWV een Werk-fit traject aangeboden krijgen. Tijdens dit traject ga je onderzoeken wat jij nog kan en welke mogelijkheden jij nog hebt. Samen met het UWV stellen wij een plan op waarmee wij samen aan de slag gaan. Het traject helpt je meer zicht te krijgen, je gaat ook uitproberen en onderzoeken. Met mij als loopbaancoach gaan wij samen onderzoeken wat er nog wel mogelijk is! Waar wordt jij blij van en waar komen jouw talenten goed van pas.

home banner (4)