• E-mail: info@jevolgendestap.nl
  • Telefoon : 06-55814490

Re-integratie 1e en 2e spoor

Ik begeleid je tijdens het 1e en 2e spoor traject, deze wordt vaak ingezet door je werkgever.

Tijdens deze begeleiding onderzoeken wij samen wat jij nog kan, wat nog binnen je mogelijkheden ligt. Zijn het kleine aanpassingen om je huidige werk te kunnen doen, kan je bij je huidige werkgever ander werk doen of zijn er geen mogelijkheden bij je eigen werkgever en ga je op zoek naar een andere baan bij een andere werkgever. Bij al deze stappen begeleid ik jou, ook op de praktische manier. Natuurlijk volgens de stappen van de Wet Poortwachter, maar wel volgens een voor jou op maat opgesteld begeleidingsplan.

UWV Participatie Interventie, Werk-fit en Naar-werk trajecten.

Je kan JeVolgendeStap inschakelen voor deze UWV-trajecten. Ook voor deze trajecten geldt, ik werk met een voor jou op maat geschreven plan van aanpak. De begeleiding is op jouw situatie, maatwerk. Samen met het UWV kijken wij naar wat jij nodig hebt om weer een volgende stap te zetten. Door dit samen aan te pakken is het resultaat duurzamer. Het UWV heeft verschillende trajecten die JeVolgendeStap uitvoert, namelijk:

Participatie Interventie:
Als je al een tijd in de uitkering zit, door ziekte of door een andere gebeurtenis in je leven, kan het zijn dat je veel thuis zit en nog weinig sociale contacten hebt. Vaak wordt het contact zoeken met anderen of de deur uitgaan steeds moeilijker. Door dit traject gaan wij aan de gang om te zorgen dat jij weer mee kan doen.
Participatie Interventie is maatwerk, samen met het UWV bespreken wij wat jij nodig hebt en waar jij mee geholpen bent. Denk aan dag-structuur, aan je zelfvertrouwen werken en je angsten overwinnen, oplossen van praktische problemen, weer naar buiten gaan en mensen ontmoeten.

Werk-fit traject:
Als je meer dan 35% arbeidsongeschikt bent kan je via het UWV een Werk-fit traject aangeboden krijgen. Tijdens dit traject ga je onderzoeken wat jij nog kan en welke mogelijkheden jij nog hebt. Samen met het UWV stellen wij een plan op waarmee wij samen aan de slag gaan. Het traject helpt je meer zicht te krijgen, je gaat ook uitproberen en onderzoeken. Met mij als loopbaancoach gaan wij samen onderzoeken wat er nog wel mogelijk is! Waar wordt jij blij van en waar komen jouw talenten goed van pas.

Naar-werk traject:
Het doel van een Naar-werk traject is het vinden van een baan. Tijdens dit traject kijken wij, samen met het UWV, naar wat jij nodig hebt om een baan te vinden die bij jou past. Waar gaan wij mee aan de gang? Ook dit is natuurlijk weer maatwerk. Je krijgt bijvoorbeeld sollicitatietraining, hoe stel je een CV op, hoe schrijf je een sollicitatiebrief. Ook kijken wij samen naar je LinkedIn profiel en hoe jij social media kan inzetten om een werkgever te vinden. Ook oefenen wij het solliciteren zelf, hebben wij het over vragen die je misschien wel krijgt tijdens het gesprek en hoe jij je daarop voorbereidt. Natuurlijk gaan wij netwerken, vacatures zoeken, samen een baan vinden die bij jou past.

Aanmelden voor re-integratie trajecten

Wil jij in aanmerking komen voor een re-integratie traject? Neem contact op met mij! Dit kan rechtstreeks of via je werkgever of het UWV.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel mij op 06-55814490

Ik ben bereikbaar van

Maandag tot vrijdag van 09.00 tot 21.00

Meld je aan voor een re-integratie traject

Je naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer *

Onderwerp *

Je bericht *