ADEM, WEES STIL, DROOM EN GA ERVOOR

Misschien wist je het al, af en toe trek ik een kaart uit kaartenset van Dolly. Soms om te kijken hoe ik ervoor sta, soms om te kijken of ik op de goede weg ben.

Vandaag trok ik de kaart: adem, wees stil, droom en ga ervoor. Ik zet de kaart voor mij en laat de betekenis even tot mij doordringen. Deze kaart bevestigd mij dat ik mijn droomdoel kan gaan bereiken. Hoe mooi is dat. Dit is echt een zetje in de rug, ik zit op het goede pad.

Dromen zijn mooi, helpend, richtinggevend. Zijn ze reëel, haalbaar, bereikbaar? Dat kan je onderzoeken. Hoe mooi is het om bezig te zijn met je droom, om te kijken en te onderzoeken. Om te praten over je droom, te filteren of anderen net zo enthousiast worden als jij.

Als je iets verder bent met je droom, kan je kijken of je richting je droom kan bewegen. Welk pad ga je volgen, is er een weg of zijn er meerdere. Deel je pad op in kleinere en haalbare stapjes. Denk eraan dat elke genomen stap een stap dichter bij je droom is. Als je later terugkijkt op je leven en je kan zeggen, ik heb mijn droom nagestreefd.

Wil je dat ik een keertje met jou mee kijk naar jouw droom en je help met het maken van jouw pad? Neem dan contact met mij op.

Liefs, Ilona

Loopbaancoach

Heb je het gevoel dat je gevangen zit in een keuze die je lang geleden hebt gemaakt? Download dan het E-book met de 3 gouden tips https://jevolgendestap.nl/download-e-book/