DOORZETTEN

Wie mij volgt op Instagram https://www.instagram.com/jevolgendestap/ziet dat ik een paar keer per week een post in de promotie zet. In de zomervakantie had ik een thema, lekker tot rust komen en nadenken. Nu nog voor de herfstvakantie, weer aan het werk, hoe hou je het zomergevoel vast.

Deze promoties zijn allemaal om het gesubsidieerde traject voor een loopbaan onder de aandacht te brengen. Want wie wil nu niet 4 uur gratis loopbaancoaching? En dat kan nu nog tot het einde van het jaar, dat wil zeggen dat de trajecten uiterlijk rond half november moeten starten.

Nu keurt Instagram elke keer de promoties. De ene keer gaat mijn post er gelijk doorheen, maar de andere keer….. Steeds weer de tekst aanpassen, nog een keer via posten via Instagram en ja hoor weer een afwijzing. Je kan bezwaar maken maar ik dacht dat heeft toch geen zin. Dus weer opnieuw en opnieuw. Toch bezwaar maken, mijn foto bevatte teveel tekst. Foto aangepast en nog een keer. En op een gegeven moment dacht ik laat maar, ik ben er klaar mee. Tot de volgende ochtend. Ik bekijk mijn post en bedenk mij dat mijn tekst en mijn foto echt goed staan, in ieder geval een stuk minder tekst dan mijn vorige posts. Ik ga weer bezwaar maken en wat blijkt. Ik krijg gelijk en mijn promotie wordt goedgekeurd.

Doorzetten helpt. Opgeven niet. Hoe belangrijk is het ook in je leven om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Natuurlijk zijn er momenten dat het allemaal teveel wordt, dat je er even klaar mee bent. Dat is niet erg. Alleen pak de draad weer op. Ga met frisse moed er weer mee aan de gang. En je ziet het, het gaat je lukken! En het mooiste is dat als het lukt dat je er zo’n lekker gevoel aan overhoudt en dat je trots bent op jezelf.

Wil je dat ik een keertje met jou mee kijk en jou over je drempels heen help? Tot het einde van het jaar kan je gebruik maken van de subsidieregeling. Je krijgt dan 4 uur coaching twv € 600 helemaal gratis! Wil je weten hoe dit traject er bij mij uitziet? Lees dan mijn blog: https://jevolgendestap.nl/gratis-4-uur-loopbaan-coaching/

Liefs, Ilona

Loopbaancoach

45+ en interesse in gratis 4 uur coaching? Meer informatie https://jevolgendestap.nl/gratis-ontwikkeladvies-45-plus/

Heb je het gevoel dat je gevangen zit in een keuze die je lang geleden hebt gemaakt? Download dan het E-book met de 3 gouden tips https://jevolgendestap.nl/download-e-book/