GRATIS 4 UUR LOOPBAAN COACHING

Normaal gebruik in mijn blog niet om mijn bedrijf te promoten. Alleen, dit is zo’n mooie actie waar ik van vind dat er nog te weinig mensen gebruik van maken! Een subsidie voor jou en ik vraag die voor je aan.

Het ministerie vindt het belangrijk dat je nadenkt over je loopbaan. Zit je nog op je plek, houd je dit werk vol tot je pensioen, wil je nog een stap maken? Hiervoor stelt het ministerie € 600 ter beschikking voor een loopbaantraject van 4 uur!

Ik leg je eerst uit wat een loopbaantraject van 4 uur bij mij inhoudt. We gaan deze uren verdelen over 3 gesprekken, meestal met een tussenpoos van 2 weken. In deze twee weken ga jij aan de gang met jezelf, ga je nadenken en openstaan voor mogelijkheden. Mogelijkheden in je huidige baan of mogelijkheden voor een volgende stap.  In 6 weken heb jij je traject afgerond en weet je welke stappen jij gaat zetten. Het eerste gesprek duurt 1 uur en de twee overige gesprekken 1,5 uur.

In deze gesprekken gaan wij aan de gang met jouw vraag. Kijken wij naar “wie ben ik”, “wat wil ik” en hoe kom jij daar, wat is daar voor nodig. Dit doen wij door natuurlijk te praten, maar ook door het doen van opdrachten. De opdrachten zijn afgestemd op jouw situatie. Ik heb een werkboek met opdrachten die je kan gebruiken en als je wilt stuur ik een link waarmee je een test kan doen die jouw meer inzicht geeft in wat jou drijft. Dit alles om jouw vraag helderder te krijgen en voor jou een pad uit te stippelen wat jij gaat doen.

De gesprekken kunnen op diverse locaties en manieren plaatsvinden. Op mijn kantoor, op een plek die wij samen afspreken ergens tussen onze adressen in, telefonisch of een combinatie tussen telefonisch en face-to-face. Dit spreken wij samen af, wij kijken dan wat er bij jou en jouw vraag past.

Het is een subsidietraject, dit houdt in dat een aantal formulieren moeten worden ingevuld. Dit zijn twee papieren formulieren en een online vragenlijst. Aan het einde van het traject krijg jij een verslag van de gesprekken en ga jij naar huis met een ontwikkelplan waarin de stappen staan die jij wil gaan zetten.

Wanneer kan je gebruik maken van deze subsidie? Als je 45 jaar of ouder bent, werkt in loondienst of als zzp’er voor minstens 12 uur per week, niet ziek bent of in een ontslagprocedure verwikkelt bent, kan jij deelnemen!

Wil je gebruik maken van een gratis loopbaantraject van 4 uur t.w.v. € 600,00? Wacht dan niet te lang. Het aanbod duurt zolang er subsidiepot nog niet leeg is en het traject moet voor het einde van dit jaar afgerond zijn! Dit betekent dat wij uiterlijk half november moeten gaan starten (mits er nog geld in de subsidiepot zit)!

Heb je interesse? Laat het mij dan weten. Bel, mail, app mij of stuur mij een berichtje. Je kunt jezelf ook aanmelden via mijn website. Ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen.

Liefs, Ilona

Loopbaancoach

45+ en interesse in gratis 4 uur coaching? Meer informatie https://jevolgendestap.nl/gratis-ontwikkeladvies-45-plus/

Heb je het gevoel dat je gevangen zit in een keuze die je lang geleden hebt gemaakt? Download dan het E-book met de 3 gouden tips https://jevolgendestap.nl/download-e-book/