KOM IN BEWEGING

Kom in beweging, dan heb ik het niet alleen over lichamelijke beweging. Zoek uitdagingen, uitdagingen in je werk of buiten je werk. Je zal zien dat je in een positieve flow komt.

Ik merk het zelf. Uitdaging is wat ik nodig heb. Niet te veel, maar in balans. Ik start volgende week met een trainerscursus. Ik leer dan om loopbaantrainingen voor een groep te geven. Super leuk en natuurlijk ook weer doodeng. Nieuwe groep, nieuwe mensen en iets doen waar ik niet voor in de wieg ben gelegd: voor een groep spreken. Dat is ook de reden dat ik mijzelf hiervoor opgegeven heb, een drempel om overheen te stappen en als het mij lukt dan heb ik hier in de toekomst veel aan.

Ondertussen ben ik weer begonnen met lichamelijk in beweging te komen. Heb nog last van mijn blessure, ben aan het kijken wat ik wel kan doen. Het is lekker weer om naar buiten te gaan. Het zonnetje schijnt, het is koud maar windstil. Als het lukt ga ik straks met de hond een wandeling maken. Vorige week mijn sportschoolabonnement opgehoogd en ben al een aantal keren geweest. Ja ik ben in de positieve flow!
Geestelijk en lichamelijk in beweging zijn geeft mij een goed gevoel. Het gevoel van in control zijn, ik ben degene die aan de touwtjes trekt, ik bepaal!

Ilona Weggeman

Loopbaancoach