NAZOMER? GEWELDIG!

Ja de komende dagen loopt de temperatuur weer op naar de 30 graden, dit terwijl ik dacht dat deze zomer wel voorbij was. De vorige warme periode was er privé van alles en nog wat aan de hand en heb ik niet echt van het weer genoten. Mijn zomervakantie was vroeg dit jaar en eigenlijk dacht ik ook wel dat het de hele zomer lekker weer zou blijven, mijn tijd zou nog wel komen. Maar helaas, tot nu.

Als ik er zo over nadenk, is dit ook zo gegaan met mijn carrière. Ik werkte, deed mijn ding tot tevredenheid van mijn collega’s en leidinggevenden, maar bij mij bleef dat gevoel. Het gevoel van is dit het. Actie ondernemen? Nee, ik dacht mijn tijd komt nog wel. Het blijft wel lekker weer, ik kan er wel een keertje van gaan genieten, in de toekomst.

Tot het moment kwam dat ik dacht, wil ik dit nog wel of is er nog iets voor mij in de toekomst? Ik ging nadenken, twijfelen, praten. Het zaadje was geplant. Maar waarom niet nu? Waarom niet nu de stappen nemen, het is nu lekker weer. Nu komt er een kans voorbij, nu, nu. Je weet namelijk nooit hoe lang iets duurt en wanneer de herfst begint.  Wanneer er nog een keer een kans voorbijkomt. Grijp die kans op het moment dat die zich aandient en zet jezelf niet weer in die wachtstand.

Dus ja, ik heb de kans gepakt, ik volg nu mijn pad. Natuurlijk met hobbels, met drempels en niet in een rechte lijn. Maar ik geniet, geniet van het moment, geniet van mijn “nazomer”. En de aankomende dagen? Ik ga nu echt niet binnen zitten, ik ga erop uit, genieten van de nazomer, genieten van het moment!

Ook jij kan genieten van jouw “nazomer”.  Je carrière eens onder de loep nemen, doe je eigenlijk wel wat je wil doen, klopt je balans tussen werk en privé? Je kan nu een (gratis) loopbaancoachingstraject volgen, ik kan jou helpen zodat jij in jouw kracht komt!

Liefs, Ilona

Loopbaancoach

45+ en interesse in gratis 4 uur coaching? Meer informatie https://jevolgendestap.nl/gratis-ontwikkeladvies-45-plus/

Heb je het gevoel dat je gevangen zit in een keuze die je lang geleden hebt gemaakt? Download dan het E-book met de 3 gouden tips https://jevolgendestap.nl/download-e-book/