ONLINE? JA! GRATIS ONLINE COACHGESPREK

 

Wat een rare, vreemde en ook enge tijd zijn we in beland. Het enge is dat we niet weten hoe en wanneer dit gaat eindigen. Hoe ziet de wereld er na corona eruit? Hoe ziet mijn leven er na deze periode eruit?

Allemaal vragen die in mijn hoofd spelen. En eerlijk gezegd, de eerste twee weken sloeg ik dicht. Ik verstijfde en het enige waaraan ik kon denken was over de zorg van mijn gezin, familie en naasten.

Nu ben ik er weer! Het lijkt wel of de huidige situatie geland is. Of dat ik weet hoe ik ermee om kan gaan, wat er van mij verwacht wordt.

Zoals je weet ben ik van de structuur. Dus maandagochtend begonnen met het maken van mijn actielijst voor deze week. Zorgen dat mijn aandacht weer daar is waar die moet zijn. En tijd inruimen om na te denken hoe ik mijn diensten aan jou kan aanbieden. Want de vragen zijn nog niet weg, ondanks deze onzekere tijd, waarschijnlijk heb je zelfs meer vragen gekregen.

Deze tijd geeft wel mogelijkheden, mogelijkheden om na te denken over hoe ik straks verder wil.

Juist in deze tijd is het goed om te kijken waar je nu staat en wat heb ik nodig om in de toekomst een stap te zetten of een baan te vinden. Ga ik die opleiding doen, ga ik mijzelf verdiepen en uitdagen, klopt mijn sollicitatiebrief, mijn CV, hoe bouw ik een netwerk op? En er borrelen vast nog veel meer vragen in je.

Laat mij je helpen om jouw volgende stap te zetten. Ik bied een gratis online coachgesprek van een 20 minuten aan. Om mijzelf goed te kunnen voorbereiden op het gesprek met jou, wil ik wel van jou weten wat je vraag is. Meld je aan via deze link met je vraag. Ik stuur jou een uitnodiging voor een half uur gratis online coachgesprek.

Nog nooit met een coach gesproken? Ook dan is dit een goed moment om te kijken wat een coach voor jou kan betekenen. Dus meld je aan voor een gratis online gesprek.

Kan je wel wat hulp gebruiken met het zetten van jouw stappen?  

Als loopbaancoach kan ik je ook helpen om op een andere manier tegen je gedachten aan te kijken. Meer weten? Neem dan vrijblijvend eens contact met mij op.

Meer informatie? 

Liefs, Ilona

Loopbaancoach