THUISWERKEN

 

Door het Corona-virus zijn veel mensen thuis. Dit betekent dat je veel moet plannen om alles voor elkaar te krijgen, tenminste als je thuis werkt, kinderen hebt die thuis les krijgen. Tijd voor jezelf?

Je ritme is weg. Alleen al het opstaan, aankleden en zorgen dat iedereen de deur uitgaat, zorgt ervoor dat je dag anders begint. De reistijd van en naar je werk, tijd om na te denken, de dag voor jezelf een plekje geven. Hoe vind je in deze tijd jouw structuur terug?

Zoals je weet ben ik van de structuur. Ik moet eerlijk zeggen dat bij mij nog iedereen ’s ochtends naar z’n werk gaat en ’s avonds terug komt. Dit betekent wel dat ik voor mijn eigen structuur moet zorgen. Op tijd opstaan, online sporten of een rondje hardlopen, douchen en ‘netjes’ aankleden (de tijd van de trainingsbroek had ik de eerste twee weken van het virus). En dan aan het werk. Tijd voor lunch inplannen en op tijd weer stoppen. Maar eigenlijk mis ik de nadenktijd, tijd om te reflecteren, waar ben ik mee bezig. Doe ik wel wat ik wil doen?

Gelukkig is het weer wat beter geworden, dus ik ga er regelmatig op uit met de hond. Net even langer lopen dan dat ik normaal doe en nadenken. Eerlijk gezegd lukt dit beter als ik alleen ben en een behoorlijk stuk loop, maar dit is een goed alternatief. Ik denk dan na over hoe ik wil dat mijn leven er verder uit ziet. Doe ik wat ik wil doen? Doe ik het op de manier waarop ik het wil doen?

Voorlopig ziet het er naar uit dat deze situatie nog wel even aanhoudt. Wanneer komen we weer in het  “normale” leven? En als het normale leven weer opstart, waar liggen dan mijn kansen?

Ik heb het ondertussen al redelijk op een rijtje, en jij? Heb jij nog dromen, wensen, ambities die je wil naleven? Of zit jij nu goed op je plek? Neem even de tijd en de rust om dit voor jezelf op een rijtje te zetten. Natuurlijk lukt dit niet met een wandeling, maar als je voor jezelf tijd in kan ruimen om dit regelmatig te doen zal je zien dat dit je helpt. Helpt om inzicht te krijgen en misschien wel actie te ondernemen.

Wil je dat ik met jou “meewandel”? Je kan nu gratis gebruik maken van een online coachsessie. Meld je aan via het contactformulier en ik plan je in voor een gratis online gesprek.

Spreek je snel! Ilona

Laat mij je helpen om jouw volgende stap te zetten. Ik bied een gratis online coachgesprek van een half uur aan. Om mijzelf goed te kunnen voorbereiden op het gesprek met jou, wil ik wel van jou weten wat je vraag is. Meld je aan via deze link met je vraag. Ik stuur jou een uitnodiging voor een half uur gratis online coachgesprek.

Nog nooit met een coach gesproken? Ook dan is dit een goed moment om te kijken wat een coach voor jou kan betekenen. Dus meld je aan voor een gratis online gesprek.

Kan je wel wat hulp gebruiken met het zetten van jouw stappen?  

Als loopbaancoach kan ik je ook helpen om op een andere manier tegen je gedachten aan te kijken. Meer weten? Neem dan vrijblijvend eens contact met mij op.

Meer informatie? 

Interesse in een workshop of training? 

Heb je het gevoel dat je gevangen zit in een keuze die je lang geleden hebt gemaakt? Download dan het E-book met de 3 gouden tips