VOER JE DROMEN UIT!

Ik heb zo’n leuke coachingsscheurkalender. Van de week was de tekst: “sommige dromen houden je wakker, tot je ze uitvoert”. In eerste instantie dacht ik: van dromen wakker liggen? Dat hoort juist bij nachtmerries. Tot ik langer over deze zin nadacht. Is dit niet waar ik zelf het afgelopen jaar mee bezig ben geweest? Dromen hebben, maar de stap niet durven te nemen. Jezelf in de weg zitten, want je wilt eigenlijk iets anders.

Hoe wil je terugkijken op je leven als je 75 bent? Ik droomde wel, maar heb nooit de stap gezet? Hoe was mijn leven anders gelopen, als ik wel een stap had gemaakt? Misschien valt de stap tegen, maar dan heb ik het wel geprobeerd.

Hoe zou het zijn als 2019 het jaar is dat je droom je niet meer wakker houdt, maar dat je je droom aan het uitvoeren bent?

Dat is toch iets waar ik gelijk een warm gevoel van krijg. Ik heb de stap genomen, 100% zelfstandig die dingen doen waar ik warm voor loop. Mijn droom naleven. Spannend, natuurlijk. Spijt? Volmondig nee! Druk? Super, maar ik krijg er enorm veel energie van.

Gun jezelf ook het naleven van je droom. Wist je dat je nu gratis 3 coachingsgesprekken kan voeren? Dit kan door een subsidie die er is voor 45+’ers. Meer informatie of een afspraak? Klik snel hier!

Ilona Weggeman

Loopbaancoach